donderdag 4 november 2010

Waar is onze blauwe lucht???

Beschrijving Sinds enkele jaren experimenteert de Amerikaanse regering met weermodificatie proeven 'Weather control ofwel geo-engeneering' ook boven ons land.

Dit gebeurt door middel van vliegtuigen die chemische stoffen in de ionosfeer (hoog in de lucht) sproeien waardoor het zonlicht terugkaatst in het heelal zodat haar warmte de aarde niet kan bereiken. Weer andere stoffen worden geebruikt om
kunstmatige wolken te 'maken', want ook dat levert schaduw op.

Deze stoffen zijn zeer schadelijk voor uw gezondheid!!

  



Op deze manier probeert men opwarming van de aarde te vertragen en het aanleggen van verhoogde dijken uit te stellen. De gevolgen voor de volksgezondheid laat ik aan uw eigen oordeel over.

Omdat deze controversiële methode veel tegenstanders zou hebben is het officieel staatsgeheim en worden er 'in het belang van de nationale veiligheid' geen uitspraken over gedaan. Daarom vindt je hierover ook niets in de reguliere media.
Schrijven over staatsgeheimen is immers strafbaar in ons vrije Nederland.

:flying: :acold:
:slapbackhead:
DOE MEE AAN DE BELANGRIJKSTE PETITIE VAN JE LEVEN EN STEM VOOR JE LEVEN:

:salesman:
http://chemtrails.petities.nl

Dit is geen theorie maar een door de wetenschap bevestigd feit!

Onderzoek dit alstublieft grondig voordat u dit afdoet als onzin.

Google: chemtrails, cloudseeding, owning the weather, weathercontrol. etc.
of kijk op:
http://www.eqgen.nl/gezondheid_chemtrails.
http://stopchemtrails.blogspot.com/

Wees niet laf en stuur het door naar iedereen!
:knight: :knight:










:flying: :acold:

:slapbackhead:

:salesman:
http://chemtrails.petities.nl

:knight: :knight:

:thnx:
Let's Hyve... ( Ik kan geen vrienden meer uitnodigen maar iedereen is van harte welkom!!)

http://www.eqgen.nl/gezondheid_chemtrails.html


Er zijn twee soorten strepen achter vliegtuigen:

Contrails: zijn de gewone strepen achter passagiers en vracht-vliegtuigen die na enkele seconden verdwijnen. Wat je ziet is condens vermengd in de uitlaatgassen. Het condens bevriest direct, waarna de zon het weer smelt en het verdwijnt. Dit gebeurt alleen wanneer een vliegtuig hoger dan 7000meter vliegt waar het ca. -70graden is. Daaronder zie je meestal helemaal geen streep achter een vliegtuig.

Chemtrails: zijn iets heel anders dan het bovengenoemde maar voor een leek is er geen verschil. Chemtrails worden verspreid door Amerikaanse en Russische militaire vliegtuigen op zeer lage hoogtes, waar zich normaal helemaal geen contrails vormen. Vaak zie je ook op hetzelfde moment en op dezelfde hoogte één vliegtuig met, en één vliegtuig zonder een enorme streep.
Chemtrails hebben twee functies:

Weermodificatie: De stoffen die de vliegtuigen sproeien trekken vocht uit de lucht waardoor wolken ontstaan. Het dagelijkse wolkendek zorgt er als een soort zonnescherm voor dat de aarde minder snel opwarmt. Als er te weinig vocht in de lucht is om goed resultaat te verkrijgen wordt er met metaaldeeltjes gesproeid zie ook een laag vormen en de zonnestralen terug reflecteren met hetzelfde effect.
Vergeet hierbij niet hoeveel macht je in handen hebt als je het weer kunt besturen. Regen voor degene die betaalt en droogte voor de vijand....

WMD: Het testen van Weapons of Mass Destruction. Bacterien en chemicalien worden in de atmosfeer gedumpt om te testen wat de gevolgen zijn voor de volksgezondheid. Aan de hand van geavanceerde computerprogramma's wordt gekeken hoe en waar de kwaaltjes zich verspreiden. Als iemand bijvoorbeeld een medicijn haalt bij een apotheek wordt dat geregistreerd. Zo kan men precies bepalen hoe zo een test zich gedraagt. Ik ben ervan overtuigd dat een eventuele pandemie op deze manier zal worden veroorzaakt. Eerst heette het ook de 'vogelgriep' (avian flu) maar om te voorkomen dat iedereen naar boven kijkt uit angst voor besmette vogels hebben ze de ziekte om gedoopt tot varkensgriep en Mexicaanse griep.

Bovengenoemde informatie komt uit betrouwbare bronnen en is te bewijzen middels feiten uit de wetenschap en het verleden. Er zijn nog meer redenen voor chemtrails maar die zijn niet altijd makkelijk te bewijzen maar feit is dat het sinds 11 sept 2001 intensief gebeurt.

Ik vind het rot om het je te moeten vertellen maar door een aantal machtige mensen wordt gevonden dat we met teveel mensen zijn op de aarde. Deze stelling hebben ze vastgelegd in de
Georgia Guidstones (<link!!!) waarin onderandere staat dat wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen.

Informeer jezelf, onderzoek alles, geloof niet alles wat men je wijs maakt, denk zelf. Leer uit de geschiedenis waar de mens toe in staat is....

Met hartelijke groet,
:flying: :acold:

:slapbackhead: 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten